Mi nismo obična vinska kuća. U naše zidove uzidana je ljubav prema vinarstvu, a iz naših temelja izviru iskustva starih vinogradara. Tako su osećanja privrženosti i zahvalnosti, pored najkvalitetnijih sorti grožđa, tajni sastojci svih naših vina.
Taj neuhvatljivi ukus zaljubljenosti postižemo mešanjem jednakih količina tradicionalnih i savremenih metoda u proizvodnji vina. Tako smo sigurni da svaka boca pripoveda uvek drugačiju priču najboljeg kvaliteta, rezervisanu samo za poštovaoca vina u čiju čašu, igrom slučaja, dospe.
Vinumov šardone iz 2016. slamnastozelenkastom refleksijom blista iz čaše. Čiste suze elegantno se slivaju niz zidove čaše, garantujući da je u njoj vino sa čvrstom kičmom, punog tela. ...
Ovo vino kao da pamti sve nagrade koje su prethodne berbe poosvajale. Otud ta doza arogancije koju zaboravite dok vam citrusi pršte po ustima, dok vam zova cveta u nosu, a pred očima k...
Možete ga zvati Italijanski, Zlatni, Grašac Beli ili samo Vinumov rizling. Iako naizgled ima problem sa imenom, sa identitetom nema. Lako se propoznaje, dugo se pamti. Karakter čvrst i...
Kontroverzno vino. Na mah vas nevino osveži, onda slasno osladi, pa vas miris žutog muskata sasvim obuzme, i onda se duboko zamislite nad tramincem. Zahtevna je Vinumova Mustra. Puna i...
Frankovka se pravi od ponosa autohtone sorte. Ne nameće se niti razmeće. Čeka svog poznavaoca da pronikne u dubinu ukusa. Da odmah prepozna divljinu borovnice i zrelost višnje. Da kod ...
Ručna berba u gajbice, Ručna berba u gajbice, hlađenje, muljanje i kratka maceracija, fermentacija uz kontrolisanje temperature, flaširanje januar-februar. Vino je svetle crvene boje, ...
Proizvedeno tradicionalnim postupkom od grožđa Frankovka, vinskog destilata u kome su macerirale lekovite i začinske biljke 15 dana i koncentrovanog grožđanog soka. Servira se na...
Proizvedeno od vina Italijanski rizling uz dodatak koncentrovane šire i vinskog destilata u kome su macerirale lekovite i začinske biljke 10 dana. Servira se na temperaturi 8-10°...